Ota matkailun
tiedolla johtaminen käyttöön 

Luo arvoa asiakkaille, henkilökunnalle, sidosryhmille ja omistajille.

Visit Finland Akatemia DMO:lle suunnattu valmennus

Tiekartta tiedolla johtamisen kasvupolulle - hyödynnä alueenne supervoimat!


Case Sodankyla - tiekartta tiedolla johtamisen kasvupolulle

Tutustu supervoimat.net aakkosiin

Kaipaatko sparrausta, valmennusta, tukea aakkosten osa-alueilla? 

Supervoimat.net verkostoineen tukee matkailualan yrityksiä ja alueita kasvun ja kilpailukykytavoitteiden saavuttamisessa.

Supervoimat-aakkoset

Supervoimat.net

Matkailun tiedolla johtamisen ansaintalogiikka - luo arvoa asiakkaille, henkilökunnalle, sidosryhmille ja omistajille. 

Hanna Lak - matkailun tiedolla johtamisen asiantuntija

Hanna Lak

Hanna on Suomen johtavia tuottojohtamisen ja matkailun tiedolla johtamisen erityisasiantuntijoita. Matkailun tiedolla johtamisen parissa Hanna on työskennellyt vuodesta 2001. Hän on aiemmin vastannut globaalin innovaattorin Starwood Hotels & Resorts tuottojohtamisen koulutuksesta ja tiedolla johtamisen analyysi ja ennakointiapplikaation kehittämisestä Euroopan Afrikan ja Lähi-Idän alueella. Tiedolla johtamisen menetelmät ovat tuttuja matkailun kehitysprojekteista, joissa hyödynnettiin Six Sigma menetelmiä.
Hanna vastaa markkinatrendipalvelun Benchmarking Alliancen Suomen toiminnoista sekä on perustanut Suomen ensimmäisen matkailun tiedolla johtamisen erityistapahtuman Nordic Revenue Forumin, jonka partnereina ovat maailman johtavat ratkaisujen tarjoajat.

Hanna Lak
+358 40 1868409

Ratkaisutimantti

Ota yrityksesi supervoimat käyttöön!

Oletko luomassa uutta tai kehittämässä yrityksesi toimintaa? Supervoimien avulla kiillotat oman yrityksesi timantin tuloskuntoon. Supervoimat.net-tiimi yhdistää tiedolla johtamisen, tuotteistamisen ja datan strategiseen markkinointiviestintään sekä pitkäjäinteisen ja kestävän tuloksen kasvattamiseen. Tuottojohtamisen pioneeriyritys Suomessa HMMH Consulting ja tulosremontointi- ja kilpailutuskumppani Konsultointitoimisto Tarja Kivilahti hiovat matkailuyritysten vahvuuksista liiketoiminnan timantiksi.

Matkailun supervoimat tiimi on saaneet oppinsa sekä kotimaan, että kansainvälisen matkailun erilaisissa työtehtävissä. He ovat kiillottaneet, kirkastaneet oman timanttinsa. Nyt sinä voit heidän avullaan ottaa omat supervoimasi käyttöön. Kun johdat yritystäsi supervoimien avulla, sinulla on käytössäsi parhaat voimat päätöksenteon tueksi ja maailman muuttuvissa olosuhteissa selviämiseen.

Tarja-Kivilahti-supervoimat_-1

Tarja Kivilahti


Tarja toimii liikkeenjohdon konsulttina 26 vuoden toimitusjohtaja ja yrittäjätaustalla. Vahvuutena ovat horeca-, matkailu- ja kaupallinen ala ja kokemusta myös hoiva-alalta sekä rekrytoinnista ja valmennuksista. Projekteina tulosremontit, hankinta-analyysit ja kilpailutukset, liikepaikkahankinta ja rakentaminen, konseptien kehittäminen ja markkinointi sekä headhunting, oikeat ihmiset oikeille paikoille. 

Kuusamossa syntyneenä ja kasvaneena maaseutu sekä luonto ovat tuttuja elementtejä ja matkailu luonnon ja hyvien palveluiden keskellä tuttua. Hotelli- ja ravintolasektorilla Tarja on hoitanut suuria projektikokonaisuuksia uusien kohteiden rakentamisessa alusta loppuun, liikepaikkahankinnasta ja rakennusluvista alkaen aina siihen asti kun ensimmäinen asiakas tulee ovesta.

Tarja Kivilahti
+358 40 559 6909